13. oktober 2017 Anett 0Comment

Det er ikke meget der sker her på matriklen men der hygges i huset ved siden af når vi holder vores strikke/hækle aftner, hvor det primære formål egentlig nok er at spise kage. Sidste gang havde Marie dog tilbud at lave et stykke mad… ja mon ikke der var kræset for os. Der var laks, lune deller og hjemmelavet rullepølse og så lige 3-4 lækre oste til at slutte af med. Der var ro, både strikkepinde og snakketøj holdt pause mens vi guffede.

Men for nu ikke at gå helt sukkerkolde, var der også lidt hjemmebag til den efterfølgende kaffe og det gled sør’me også ned. Faktisk nåede vi også at lave en smule håndarbejde men det bliver nok til lidt mere næste gang.

Men vi hyggede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *