22. december 2017 Anett 0Comment

Så er der ikke mange dage tilbage af et år, der i den grad har budt på store oplevelser. Heldigvis har de alle på nær en enkelt, været gode og hjertevarme minder i årene fremover.

At blive mormor er nok det største der er sket – nej, ikke nok, det er det allerbedste og største, der er sket. Jeg håber, af hele mit hjerte at 2018 bliver året, hvor jeg er sammen med den skønneste rigtig rigtig mange gange men det er jo allermest op til mig selv. Jeg må nødvendigvis komme til hende, da hun ikke kan komme til mig. Så selvom jeg ikke bruger nytårsfortsæt – så er det alligevel et – Hun skal besøges!

Rejser har der været så mange af i år, at vi er helt overvældet og næsten mættet med dem

Februar: Champions League FC Bayern Münich i München

Marts: Rundrejse i Jordan

Juni: Forlænget weekend i Rom

September: Sen sommerferie i Colico

Lur mig om ikke vi snart er klar til næste tur…

Året sluttede med endnu en skelsættende begivenhed – nemlig sønnens bryllup i november.

Nu glæder vi os til juleferien, hvor der skal nydes, hygges og guffes – nok som i de fleste danske hjem.

Tak fordi du har læst med i året der rinder ud – må du få den dejligste jul fyldt med hvad du ønsker og må 2018 blive et lykkeligt år for dig og dine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *