8. marts 2018 Anett 0Comment

Så gentog vi succesen med en tur til Italien. Nærmere bestemt til Bergamo, hvor der 2 gange om året bliver afholdt kreativ messe.

Sidst vi var afsted på tur var i oktober 2016, med det smukkeste efterårsvejr, så denne gang havde jeg virkelig drømt om et italiensk forår med en caffe latte på en udendørs cafe med solen lige i ansigtet… ha  – det eneste jeg fik i ansigtet var sne og regn i anseelige mængder. Det var godt nok en kold fornøjelse.

Heldigt at veninden havde købt 2 par gode termo-sokker, så jeg kunne få det ene par. Det hjalp gevaldigt på humøret, da fødderne blev varme.

På den positive side var også, at med det kedelige vejr, var det aldrig til debat om hvorvidt vi skulle på messen eller være i byen. Det var “bare” messen fra morgen til aften, altså sidst på eftermiddagen og efter lidt aftensmad var der ikke mere krudt i de to “gamle” damer.

Godt, jeg havde valgt et stort værelse, så der blev vi sat med kaffe, strikketøj og nattøj. Nøøjj, hvor vi hyggede og hvilede fødder.

Det var et rigtigt godt hotel, vi havde valgt. Dejlige værelser med god plads og mulighed for at lave både morgen- og aftenkaffe.

Skøn morgenmadsrestaurant, hvor de var så søde, at havde dækket op med yndlingsblomsten, så hver dag startede på smukkeste vis.

Selve messen er så kæmpestor, at vi var meget glade for, at vi denne gang havde alle fire dage til at komme rundt.

 

 

 

 

Der er virkelig meget at se på og så mange muligheder for at købe kit og alt muligt andet med hjem. Vi havde heldigvis været forudseende og havde taget den store kuffert med. Lad mig bare sige det kort .. Den var godt og vel fyldt da vi tog hjem.

Måske kan vi lige nå at lave et påskelam eller to inden påsken er over

 

Vi mødte en lidt ældre dame, som talte flydende italiensk og ikke et ord engelsk men vi fik alligevel en dejlig samtale omkring, det at være kreativ og hun havde bl.a. lavet trolleyen som du ser nedenunder. Jeg fik også hendes FB link og nu kan jeg med glæde følge hendes mange kreationer. Hun er en meget dygtig dame, som laver det meste til gavn for den lokale kirke.

Og nej, de var ikke fritids-sejlere, for det måtte vi jo lige høre både hende og manden om.

 

Vi mødte også andre med deres fyldte indkøbs-trolleyer, som var så smukke og virkelige iderige men dem kunne jeg desværre ikke tage foto af.

Nu er der projekter og ideer af mange forskellige slags til resten af året og nok også til de kommende år. Det er fint, for vi skal først afsted om 2 år, har vi aftalt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *